Artikelindeks

 

Hjælpeinstruktører sæsonen 2019-2020 

I oversigten til højre finder du en liste over alle vores hjælpetrænere - klik på navnet på den hjælpetræner, du vil vide mere om.
Nederst i oversigten på Alle sider har man mulighed for at liste alle hjælpetrænere op på én gang.

 

 


 

charlotte stubberup 2017Charlotte Stubberup 

Forældre- børn fra 2 år  (Sanderumskolen)

Charlotte har været træner i DHG gennem mange år og er i år hjælpetræner for forældre og børn sammen med Lene Wogelius i Sanderumskolens gymnastiksal.

 


emma hestbk

Emma Hestbæk 

Grand Prix Bobler 4-6 år  
Emma er 14 år og det er hendes 2. år som spiretræner i DHG. Hun har dyrket Grand Prix gymnastik siden hun var 5 år og dyrker det i dag på Team Estella.

 

 


  

Freja Katrine Kramer 2019Freja Katrine Kramer 

Grand Prix Rytme - Mini 10-14 år Team Valiite

Freja er 19 år gammel. Hun har gået til Grand Prix gymnastik i 6 år inklusiv et ophold på Vejstrup efterskole. Har desuden dyrket springgymnastik. Hendes bedste oplevelse med grand prix, har været da hun repræsenterede Danmark ved VM 2016 i Tjekkiet. Det er Frejas 2. sæson inden for trænerverdenen.

 


jette bogh 2017Jette Bogh 

Mikro Jumpsters (mix spring 5-7 år)

Det er Jettes 4. sæson som hjælpetræner i DHG, men Jette har mange års erfaring fra gymnastikken med sig.

 

   


 

lene wogelius 2018Lene Wogelius  

Forældre/børn 1-3 år Tingløkkeskolen
Dans 5-7 år (drenge & piger)
Seje drenge 4-7 år

Lene har været instruktør i DHG i flere år, hvor hun har hold sammen med sin datter Linda. Udover at hjælpe på disse tre hold, er Lene selv instruktør for Forældre/barn-holdene på Sanderumskolen.

  


lisa pauli 2015

Lisa Pauli Rasmussen 

Forældre & børn (fra 2 år)  Hjalleseskolen
Krudtuglerne (3-6 år) 

Lisa har været hjælpetræner en del år efterhånden, hvor hun hjælper sin mor Birgit Pauli på diverse hold, ligesom hun også selv har dyrket gymnastik i DHG. Udover at hjælpe Birgit er Lisa selv instuktør på vore Gym-dans hold for piger.

 


maja lohmann

Maja Lohmann 

Mikro Jumpsters (mix spring 5-7 år)
Mini Jumpsters (mix spring 8-11 år)

Maja er en glad og udadvendt pige på på 14 år, der elsker gymnastik og har dyrket gymnastik i 9 år - det er Majas 4. år som hjælpetræner.

 


Maria Louise Pedersen 2019Maria Louise Pedersen

Grand Prix Junior - Team Estella
Grand Prix Mini - Team Valiite

Maria har været gymnast og træner for Grand Prix i DHG gennem 22 år og efter nogle års pause i instruktørrollen har hun været aktiv som Grand Prix dommer for DHG. 

  


Mette Lysemose 2019Mette Lysemose

Minijumpsters (8-11 år)

Mette er 18 år og skal i sæsonen 19/20 være hjælpetræner på mini jumpsters. Efter en længerevarende knæskade, glæder Mette sig til at komme igang som hjælpetræner, hvor hun håber at kunne bruge sin egen erfaring som tidligere akrobat til, at undervise alle på mini jumpsters. 

 


Olivia Mansfields 2019Olivia Mansfield 

Mikro Jumpsters (mix spring 5-7 år)

Olivia er 13 år og skal for første gang være hjælpetræner i DHG på Mikro Jumpsters. Olivia har dyrket gymnastik siden hun var 3 år gammel og de seneste år primært springgymnastik. Der er altid tid til at øve håndstand og vejrmølle, og hun går aldrig udenom en trampolin.