Instruktører 2022-2023

Aida Namini

aidanamini@yahoo.com

Spring Acro fra 6 år

Aida skal være træner for de mindste acrobater på Spring Acro og har selv dyrket acro og gymnastik i DHG i mange år. Derudover er Aida også hjælpetræner på holdene Acro konkurrence og Acro opvisning.

4R4A8956 (Large)

Andrea Bøgh Bonnemose

andreabonnemose@gmail.com

Acro opvisning og Acro konkurrence 

Andrea  har selv lavet acro i mange år. Derudover er hun dommer i acro og har erfaringer fra acrolandsholdet og fra efterskoleophold. Andrea har gennem sin tid som akrobat fået mange gode venskaber og spændende oplevelser, og netop dette håber hun at kunne give videre til gymnasterne

4R4A8603 (Large)

Anna Dalgaard

annadalgaard00@gmail.com

Rytmegymnastik/dans 18+ 

Anna har været træner i DHG en del år og har haft en stor variation af forskellige gymnastikhold, herunder acrobatik, spring og grand prix. Hun har selv gået til acrobatik i DHG i mange år og været på landsholdet, samt gået til konkurrencer. Ellers har hun udenfor DHG gået på en masse forskellige rytme og spring hold.

8-4R4A2327

Anna Them Steffensen

Pige, Junior & Senior Grand prix

Anna har været træner i DHG i flere omgange – både før og efter et efterskoleophold på Vejstrup. Anna har dyrket gymnastik i mange år – både på udtagede hold og Grand Prix foreningshold.

 
 
1W2A2308 (Large)

Birgit Pauli Petersen

fampauli@outlook.dk

Forældre & børn fra 2 år (Hjalleseskolen)
Krudtuglerne 3-6 år (Hjalleseskolen)

Birgit har tidligere været aktiv gymnast i DHG – de sidste mange år har hun fungeret som instruktør for især børne- og forældre-børnehold.

 
1W2A2347 (Large)

Charlotte Ard

charlotte.kenneth.ard@gmail.com

Glitter Girls (4-6 år)
Junior & Senior Grand prix

 

 

 

Lotte

Charlotte Bech Madsen

cma@fmk.dk

Herrer Tingløkkeskolen 

Charlotte har nu stået i spidsen for herrerne på Tingløkkeskolen nogle sæsoner og har også et herrehold i Allesø Gymnstikforening. Charlotte har også tidligere været gymnast i DHG.

 
1W2A2324 (Large)

Charlotte Stubberup

cldm4@hotmail.com

Forældre & børn Tingløkkeskolen 2-4 år

Charlotte har været instruktør og hjælpeinstruktør i DHG i adskillige år og fungerer også som hjælpetræner for forældre & børn-holdene på Sanderumskolen.

1W2A2334 (Large)

Clara Bonkegaard

Pige Grand prix

4R4A8951 (Large)

Dorthe Raunkjær

dorthe@raunkjaer.com

Glad Gymnastik (kvinder i alle aldre) Hjallesehallen

 

 
Dorthe

Eline Gantzhorn

elinekirstinegantzhorn@hotmail.com

Crossdance 

Som ung dyrkede Eline Grand Prix-gymnastik i DHG, men de sidste år har hun tabt sit hjerte til Crossdance. Hun kan lide at sprede danseglæde i DHG. Crossdance kan danses af alle uanset niveau. 

1W2A2316 (Large)

Finn Hollænder

hrhollaender@gmail.com

Acro Opvisning
Acro konkurrence

Finn har knap 40 år på rygraden med gymnastik og har haft både børne- og voksenhold, men mest er det juniorgruppen, Finn har arbejdet med. Finn arbejder som skolepædagog på Dalumskolen med 10. kl. specialbørn. Desuden arbejder han som psyko- og kropsterapeut. Som instruktør sætter han krav og forventninger til sine gymnaster, netop dette er med til at skabe det gode hold med den gode stemning. Finn er desuden landstræner for Acro-landsholdet.

4R4A8617 (Large)

Gitte Kingo

golese@nordfynskommune.dk 

Herrer Hjalleseskolen 

Gitte har været instruktør for herrerne på Hjalleseskolen i en del år, ligesom hun i DHG tidligere har stået for bl.a. puslinge- og mor/far/barn-hold.

 
1W2A2332 (Large)

Helle Bonde

helle@dhggymnastik.dk

Glad gymnastik for kvinder i alle aldre

Helle har dyrket gymnastik det meste af sit liv – først som Grand Prix-gymnast, derefter som instruktør for adskillige hold i alle aldersgrupper i DHG samtidig med hun er aktiv på flere opvisningshold. Har også i årenes løb flere gange fungeret som instruktør for DGIs sommer M/K- & damehold – bl.a. ved L2013 i Esbjerg og senest ved L2022 i Svendborg. Helle glæder sig til en ny sæson, hvor der dog skal indsættes et nyt knæ, så vil denne sæson få hjælp af Dorthe. Håber dog stadig at se nye såvel som kendte ansigter.
4R4A8954 (Large)

Inga Holm Rasmussen

ihrprivat@gmail.com 

Seniorgymnastik for friske M/K

Gymnastikken har været en væsentlig del af Ingas liv fra tidlig barndom, og hun har deltaget på elitehold samt gymnastikrejser i både Danmark og udlandet. Inga har undervist både børn og juniorer, men de seneste år har voksen- og seniorgymnastikken været i fokus. Fælles oplevelser og glæden ved at bevæge sig med andre har været en bærende kraft. Fysisk aktivitet styrker krop og hjerne, giver øget velvære og mere energi i hverdagen.

4R4A8961 (Large)

Josefine B. Kjær Christiansen

josefinechristiansen@hotmail.com 

Bobler 6-8 år

Josefine er 14 år og har dyrket gymnastik siden jeg hun var 1,5 år. Josefine har selv gået til mor-barn, spring og rytmisk gymnastik. Senest har hun gået til rytmisk grand prix gymnastik i DHG, på en masse forskellige hold. Hun var også med til VM i Bulgarien i 2019, men har måtte stoppe som gymnast efter at være skadespræget i en længere periode, men er nu selv startet som instruktør.

 
 
jose 2

Josefine Hierath

hierath20@hotmail.com

Pige, Junior & Senior Grand prix

Josefine har lavet Grand Prix-gymnastik i mange år. Hun er uddannet hjælpeinstruktør og har DGIs kursus 1. Josefine har de seneste år markeret sig stærkt med sine hold indenfor toppen af den danske Grand Prix elite og har med sine hold repræsenteret Danmark ved flere World Cup-stævner i Europa.

1W2A2293 (Large)

Kirsten Jørgensen

lotusvej@gmail.com

Seniorer M/K over 60 år
Motion for ældre M/K

Kirsten har været instruktør i mange år i DHG og er instruktør for ældregymnastikken.

1W2A2329 (Large)

Kristina Ege Scharff

kristina@dhggymnastik.dk

Mini & Pige Grand prix

Kristina har tidligere været instruktør for mini-, pige- og junior Grand Prix sammen med Louise S. Andersen og selv været aktiv grand prix-gymnast i DHG gennem 13 år. Efter en afstikker som instruktør i ROG Team Gym og en pause er Kristina nu tilbage som instruktør for Grand Prix Mikro. 

empty

Lene Wogelius

lene@wogelius.dk

Forældre & børn fra 2 år (Sanderumskolen) Hold A
Forældre & børn fra 2 år (Sanderumskolen) Hold B

Lene har været instruktør i DHG i mange år, hvor hun har haft hold sammen med sin datter Linda.

 
 
1W2A2310 (Large)

Linda Wogelius

linda@wogelius.dk

Forældre-børn (1-3 år) Tingløkkeskolen 
MGP dans 

Linda er uddannet pædagog og har undervist mange år i DHG Gymnastik sammen med min mor Lene Wogelius.

 
1W2A2314 (Large)

Lisa Pauli Rasmussen

lisapauli522@gmail.com 

Gym-Dans (6-8 år)
Gym-Dans (9-11 år)
Piger/dans 12+

Lisa er instruktør på Gym-Dans og Piger/dans 12+. Ligeledes er hun hjælpeinstruktør på Hjalleseskolen for Forældre-børn og Krudtuglerne, hvor hun samarbejder med sin mor Birgit Pauli, hvilket hun har gjort i flere år.

 
1W2A2365 (Large)

Liva Steffensen

cts@rast.dk 

Bobler 6-8 år

 

 
 
Liva

Liza Midskov

lizamidskov@hotmail.com

Yoga

Liza er uddannet Hatha Flow yogalærer og har selv praktiseret yoga i over 10 år. Oprindelig er Liza tidligere balletdanser og gymnast, og har undervist i begge dele. Hendes undervisning lægger vægt på en god introduktion, så alle får det optimale ud af yogaen. Tonen er uformel og der er plads til alle. Så grib chancen,- kom og oplev hvad yoga kan gøre for dig.

 
 
Liza

Louise S. Andersen

louise_sa13@hotmail.com

Mini & Pige Grand prix

Louise startede til konkurrence-gymnastik som 8-årig på foreningens Mini-Grand Prix-hold og er sidenhen fortsat som junior- og seniorgymnast. Louise har været træner siden 2005 og har selv fået mange gode oplevelser og venskaber gennem gymnastikken og håber på at kunne give dette videre til de gymnaster, som hun selv træner.

 
 
4R4A8610 (Large)

Mai Dalgaard

maidalgaard97@gmail.com

Familie Acro 
Rytme/gymnastik 18+

Mai har dyrket Acro i mange år. Med i bagagen har Mai et år på efterskole, erfaring fra konkurrencer, udlandsrejser både med lokale hold og landsholdet i Acro. En god træning for Mai er, når gymnasterne har det sjovt, samtidig med at der sker en udvikling.

1W2A2345 (Large)

Naia Bøgh Bonnemose

najaboghbonnemose@gmail.com

Acro Konkurrence 
Acro Opvisning

 
 
Naia

Nelli Berentzen

nelli-berentzen@jubii.dk

Mikro Jumpsters (mix spring 5-7 år)

Nelli har været en del af gymnastikverdenen, siden hun kunne gå. Nelli har tidligere været både instruktør og hjælpeinstruktør for børn i gymnastik i en årrække i OGF.

 
 
 
1W2A2330 (Large)

Pernille Svensson

pernillesvensson78@gmail.com

Spartacus Fit

Pernille træner Spartacus Fit og er desuden suppleant i bestyrelsen.

 
 
1W2A2343 (Large)

Sarah Svensson

sarahh.svensson@gmail.com

Boblerne & Mikro grand prix

Sarah har gennem mange år dyrket Grand Prix-gymnastik i DHG og skal nu stå i spidsen for Boblerne.

 
 
 
1W2A2298 (Large)

Sif Nielsen

nielsen.sif@hotmail.com 

Spring Acro fra 6 år

 

 
 
Sif 2

Sonja B. Jakobsen

rugholm1@privat.dk

Rytmedamer
Ferme Quinder

Sonja har undervist siden 1970 i rytmisk gymnastik. Tidligere underviste hun piger 9-14 år samt Senior- og Junior Grand Prix konkurrencehold. I dag ligger interessen hos voksenholdene, hvoraf det ene hold er et opvisningshold. Foruden gymnastikken sætter Sonja det sociale i højsædet. Udover hold i DHG har Sonja været så priviligeret at være instruktør for både Landsstævnehold og Gymnaestradahold. Sonja har læst bifag i idræt på Odense Universitet og er også formand for DHG gymnastik. 

1W2A2327 (Large)

Susanne Hierath

susannehierath@gmail.com

Mini, Pige & Junior Grand Prix

Susanne har været medlem af DHG siden 1964. Hun har lavet Grand Prix gymnastik i mange år og går nu på opvisningsholdet Ferme Quinder. Susanne har været instruktør i mere end 20 år på forskellige børne- og voksenhold og underviser nu Grand Prix-holdene bl.a. sammen med sin datter Josefine. Derudover er Susanne næstformand i bestyrelsen.

 
 
1W2A2306 (Large)