Instruktører 2021-2022

Andrea Bøgh Bonnemose

andreabonnemose@gmail.com

Acro Aspirant 

Andrea  har selv lavet acro i mange år. Derudover er hun dommer i acro og har erfaringer fra acrolandsholdet og fra efterskoleophold. Andrea har gennem sin tid som akrobat fået mange gode venskaber og spændende oplevelser, og netop dette håber hun at kunne give videre til gymnasterne

4R4A8603 (Large)

Anna Dalgaard

annadalgaard00@gmail.com

Familie Acro
Mini Jumpsters mix 8-11 år
Jumpsters 12+

empty

Anna Them Steffensen

Mini, Pige & Junior Grand prix

 

Anna har været træner i DHG i flere omgange – både før og efter et efterskoleophold på Vejstrup. Anna har dyrket gymnastik i mange år – både på udtagede hold og Grand Prix foreningshold.

 
 
1W2A2308 (Large)

Birgit Pauli Petersen

fampauli@outlook.dk

Forældre & børn fra 2 år (Hjalleseskolen)
Krudtuglerne 3-6 år (Hjalleseskolen)

Birgit har tidligere været aktiv gymnast i DHG – de sidste mange år har hun fungeret som instruktør for især børne- og forældre-børnehold.

 
1W2A2347 (Large)

Charlotte Bech Madsen

cma@fmk.dk

Herrer Tingløkkeskolen 

Charlotte har nu stået i spidsen for herrerne på Tingløkkeskolen nogle sæsoner og har også et herrehold i Allesø Gymnstikforening. Charlotte har også tidligere været gymnast i DHG.

 
1W2A2324 (Large)

Charlotte Stubberup

cldm4@hotmail.com

Forældre & børn Tingløkkeskolen

Charlotte har været instruktør og hjælpeinstruktør i DHG i adskillige år og fungerer også som hjælpetræner for forældre & børn-holdene på Sanderumskolen.

1W2A2334 (Large)

Clara Bonkegaard

Mini, Pige & Junior Grand prix

 

4R4A8951 (Large)

Eline Gantzhorn

elinekirstinegantzhorn@hotmail.com

Crossdance 

Som ung dyrkede Eline Grand Prix-gymnastik i DHG, men de sidste år har hun tabt sit hjerte til Crossdance. Hun kan lide at sprede danseglæde i DHG. Crossdance kan danses af alle uanset niveau. 

1W2A2316 (Large)

Finn Hollænder

hrhollaender@gmail.com

Acro TALENT
Acro Aspirant 
Acro Aspirant konkurrence

Finn har knap 40 år på rygraden med gymnastik og har haft både børne- og voksenhold, men mest er det juniorgruppen, Finn har arbejdet med. Finn arbejder som skolepædagog på Dalumskolen med 10. kl. specialbørn. Desuden arbejder han som psyko- og kropsterapeut. Som instruktør sætter han krav og forventninger til sine gymnaster, netop dette er med til at skabe det gode hold med den gode stemning. Finn er desuden landstræner for Acro-landsholdet.

4R4A8617 (Large)

Freja Katrine Kramer

Mini, Pige & Junior Grand prix

 

empty

Gitte Kingo

golese@nordfynskommune.dk 

Herrer Hjalleseskolen

Gitte har været instruktør for herrerne på Hjalleseskolen i en del år, ligesom hun i DHG tidligere har stået for bl.a. puslinge- og mor/far/barn-hold.

 
1W2A2332 (Large)

Helle Bonde

helle@dhggymnastik.dk

Glad gymnastik for kvinder i alle aldre

Helle har dyrket gymnastik det meste af sit liv – først som Grand Prix-gymnast, derefter som instruktør for adskillige hold i DHG for alle aldersgrupper, samtidig med hun er aktiv på flere opvisningshold. Helle har siddet i bestyrelsen for DHG Gymnastik i en årrække, mens hun holdt pause fra instruktørgerningen, men virker nu igen som instruktør. Hun har også i årenes løb flere gange fungeret som instruktør for DGIs sommer M/K- & damehold – bl.a. ved L2013 i Esbjerg og skal igen i sommeren 2022 være instruktør for DGI Fyns Klassiske Kvinder til Landsstævnet i Svendborg. Helle glæder sig til en ny sæson og håber at se nye såvel som kendte ansigter.

4R4A8954 (Large)

Inga Holm Rasmussen

Seniorgymnastik for friske, rørige M/K
ihrprivat@gmail.com 

Gymnastikken har været en væsentlig del af Ingas liv fra tidlig barndom, og hun har deltaget på elitehold samt gymnastikrejser i både Danmark og udlandet. Inga har undervist både børn og juniorer, men de seneste år har voksen- og seniorgymnastikken været i fokus. Fælles oplevelser og glæden ved at bevæge sig med andre har været en bærende kraft. Fysisk aktivitet styrker krop og hjerne, giver øget velvære og mere energi i hverdagen.

4R4A8961 (Large)

Josefine Hierath

hierath20@hotmail.com

Mini, Pige & Junior Grand prix

Josefine har lavet Grand Prix-gymnastik i mange år. Hun er uddannet hjælpeinstruktør og har DGIs kursus 1. Josefine har de seneste år markeret sig stærkt med sine hold indenfor toppen af den danske Grand Prix elite og har med sine hold repræsenteret Danmark ved flere World Cup-stævner i Europa.

1W2A2293 (Large)

Julie Møller Knudsen

Mini, Pige & Junior Grand prix

4R4A8953 (Large)

Kirsten Jørgensen

lotusvej@gmail.com

Seniorer M/K over 60 år
Motion for ældre M/K

Kirsten har været instruktør i mange år i DHG og er instruktør for ældregymnastikken.

1W2A2329 (Large)

Kristina Ege Scharff

kristina@dhggymnastik.dk

Grand Prix Mikro – Team Jasmin

Kristina har tidligere været instruktør for mini-, pige- og junior Grand Prix sammen med Louise S. Andersen og selv været aktiv grand prix-gymnast i DHG gennem 13 år. Efter en afstikker som instruktør i ROG Team Gym og en pause er Kristina nu tilbage som instruktør for Grand Prix Mikro. 

Kristina er desuden webansvarlig i foreningen.

Laura Milling

laurasmilling@gmail.com

Familie Acro
Spring Acro fra 6 år

Laura skal være træner for de små acro-gymnaster samt hjælper på Familie Acro og har selv dyrket acro-gymnastik i DHG gennem flere år.

 
4R4A8618 (Large)

Lene Wogelius

lene@wogelius.dk

Forældre & børn fra 2 år (Sanderumskolen)

Lene har været instruktør i DHG i mange år, hvor hun har haft hold sammen med sin datter Linda.

 
 
1W2A2310 (Large)

Linda Wogelius

linda@wogelius.dk

Forældre-børn (1-3 år) Tingløkkeskolen
Dans (drenge og piger) 5-7 år

Linda er uddannet pædagog og har undervist mange år i DHG Gymnastik sammen med min mor Lene Wogelius.

 
1W2A2314 (Large)

Lisa Pauli Rasmussen

lisapauli522@gmail.com

Gym-Dans (6-8 år)
Gym-Dans (9-11 år)

Lisa er instruktør på Gym-Dans. Ligeledes er hun hjælpeinstruktør på Hjalleseskolen for Forældre-børn og Krudtuglerne, hvor hun samarbejder med sin mor Birgit Pauli, hvilket hun har gjort i flere år.

 
1W2A2365 (Large)

Louise S. Andersen

louise_sa13@hotmail.com

Grand Prix Mikro – Team Jasmin

Louise startede til konkurrence-gymnastik som 8-årig på foreningens Mini-Grand Prix-hold og er sidenhen fortsat som junior- og seniorgymnast. Louise har været træner siden 2005 og har selv fået mange gode oplevelser og venskaber gennem gymnastikken og håber på at kunne give dette videre til de gymnaster, som hun selv træner.

 
 
4R4A8610 (Large)

Mai Dalgaard

maidalgaard97@gmail.com

Familie Acro

Mai har dyrket Acro i mange år. Med i bagagen har Mai et år på efterskole, erfaring fra konkurrencer, udlandsrejser både med lokale hold og landsholdet i Acro. En god træning for Mai er, når gymnasterne har det sjovt, samtidig med at der sker en udvikling.

1W2A2345 (Large)

Marie Nordahl-Larsen

marie.nordahl@live.dk

SMART training

Marie bor i Odense med sin kæreste og er i gang med sin kandidat i idræt på Københavns Universitet. De seneste mange år har Marie været instruktør på flere børnehold i barndomsforeningen Nykøbing Sj. Gymnastikforening, hvor hun også har været bestyrelsesmedlem og -formand. Marie arbejder som forbundsinstruktør i GymDanmark, hvor hun afholder GymTræner 1 – basis uddannelsen samt hjælpetræneruddannelsen. Hun er således velbevandret inden for gymnastikken og er vant til instruktørrollen.

empty

Nelli Berentzen

nelli-berentzen@jubii.dk

Mikro Jumpsters (mix spring 5-7 år)

Nelli har været en del af gymnastikverdenen, siden hun kunne gå. Nelli har tidligere været både instruktør og hjælpeinstruktør for børn i gymnastik i en årrække i OGF.

 
 
 
1W2A2330 (Large)

Pernille Svensson

pms@dsa-net.dk

Spartacus Teens (12-16 år)
Spartacus Fit

Pernille træner for andet år på Spartacus Fit, og som noget nyt i år også Spartacus Teens. Pernille er desuden suppleant i bestyrelsen.

 
 
1W2A2343 (Large)

Sara Svensson

shs@dsa-net.dk

Boblerne 

Sarah har gennem mange år dyrket Grand Prix-gymnastik i DHG og skal nu stå i spidsen for Boblerne.

 
 
 
1W2A2298 (Large)

Sonja B. Jakobsen

rugholm1@privat.dk

Rytmedamer
Ferme Quinder

Sonja har undervist siden 1970 i rytmisk gymnastik. Tidligere underviste hun piger 9-14 år samt Senior- og Junior Grand Prix konkurrencehold. I dag ligger interessen hos voksenholdene, hvoraf det ene hold er et opvisningshold. Foruden gymnastikken sætter Sonja det sociale i højsædet. Udover hold i DHG har Sonja været så priviligeret at være instruktør for både Landsstævnehold og Gymnaestradahold. Sonja har læst bifag i idræt på Odense Universitet og er også formand for DHG gymnastik. 

1W2A2327 (Large)

Susanne Hierath

susannehierath@gmail.com

Mini, Pige & Junior Grand Prix

Susanne har været medlem af DHG siden 1964. Hun har lavet Grand Prix gymnastik i mange år og går nu på opvisningsholdet Ferme Quinder. Susanne har været instruktør i mere end 20 år på forskellige børne- og voksenhold og underviser nu Grand Prix-holdene bl.a. sammen med sin datter Josefine. Derudover er Susanne næstformand i bestyrelsen.

 
 
1W2A2306 (Large)