Om DHG Gymnastik

DHG Gymnastik er en gymnastikforening med stærke rødder og stolte traditioner, men ikke af den støvede slags. Vi har i dag nogle af Danmarks dygtigste instruktører og konkurrencehold, fordi vi har en fælles passion for at udvikle, skabe og afprøve nye initiativer inden for gymnastikkens verden.

Derfor tilbyder vi foruden vores faste udvalg af børne- og ungdomshold, konkurrencehold i forskellige discipliner samt en variation af spændende voksenhold også altid nye og inspirerende hold, som forhåbentligt kan få nye medlemmer op fra sofaen og ud i gymnastikhallerne.

Velkommen til DHG Gymnastik!


FORENINGENS HISTORIE

SELVSTÆNDIG FORENING SIDEN 1969
DHG Gymnastik har eksisteret i sin nuværende form siden 1969, hvor DHG (Dalum Hjallese Gymnastikforening) blev dannet ved sammenlægning af Hjallese Gymnastikforening (HG) og Dalum Hjallese Ungdoms- og Håndboldforening Hjallese (DHUH). DHG Gymnastik er med sine godt 1000 medlemmer en af Odenses største gymnastikforeninger. 
Klubben DHG bestod i mange år af en gymnastik-, håndbold-, badminton- og en volleyballafdeling, men efter dannelsen af Dalum Hjallese Badmintonklub (DHBK) i 2008 og DHV Odense (sammenlægning af VK Hjallese og DHG volley) i 2011 er DHG gymnastik nu sammen med håndboldafdelingen ene om at føre DHG-navnet videre.

FRA BREDDEGYMNASTIK TIL GRAND PRIX, ACRO & TIDENS TRENDS – DHG TILBYDER HOLD TIL ALLE!
DHG Gymnastik er en klub, der har tilbud til de fleste. Klubben favner bredden med adskillige genrer af gymnastikken, men har også som pionér inden for Grand Prix-gymnastikken opbygget mange konkurrencehold for lige netop denne gymnastikform. 
Her har klubben stolte traditioner og har gennem årene markeret sig stærkt ved at ligge i toppen blandt de danske hold, ligesom nogle af vores hold tit har repræsenteret Danmark ved internationale konkurrencer.

Acro-gymnastikken er også kommet til gennem de senere år og er en gymnastikform, som vi længe har været ene om at tilbyde på på Fyn. I dag tilbyder foreningen acro både for bredden og for de konkurrence-mindede. 

Klubbens breddehold dækker de traditionelle former for gymnastik for alle aldersgrupper, men vi satser også på kontinuerlig fornyelse og udvikler derfor løbende hold, der afspejler tidens trends. Derfor er vi også altid åbne for forslag til nye hold, der kan ramme nye målgrupper. 

FRIVILLIGE ILDSJÆLE & TALENTFULDE INSTRUKTØRER
Klubben tegnes af en hårdtarbejdende frivillig bestyrelse med en god kombination af medlemmer, der både er helt nye indenfor bestyrelsesarbejdet, men også med erfarne kræfter, der har været med i 40-50 år. Klubben råder desuden over en stor trænerstab bestående af instruktører, hjælpeinstruktører og spiretrænere, der alle gør deres ypperste for at målrette træningen til lige netop de hold, de står i spidsen for. Vi tilbyder løbende vores instruktører kurser, så de kan dygtiggøre sig og bringe erfaringen videre til klubbens mange gymnaster. Flere af vores instruktører benyttes hyppigt som kursusholdere indenfor de to store danske organisationer GymDanmark og DGI, og det er vi som forening naturligvis stolte over.

DHG SATSER PÅ LOKALOMRÅDET
I DHG satser vi på lokalområdet som centrum for vores gymnastik. Geografisk dækker klubben derfor primært Dalum- og Hjalleseområdet med træningssteder som bl.a. Sanderumskolen, Tingløkkeskolen, Dalumskolen og Hjalleseskolen. Enkelte af vores hold træner dog også på andre lokaliteter.

KONTAKT OS OG HØR MERE, ELLER MØD OP TIL EN GRATIS PRØVETIME
Vi håber, du finder et hold i vores forening, der passer til lige netop dine ønsker. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen eller vores instruktører. Og husk, at du altid kan møde op på et af vores hold til en gratis prøvetime og se, om det er noget for dig