særlige aftaler

Sport & Profil

DHG har en aftale med Sport & Profil, hvorfra vi bestiller alt vores tøj til konkurrencer, opvisninger m.m. til rigtig gode priser. Foreningen får desuden 15 % af det samlede salg via Sport & Profil til køb af fx julegaver, instruktør-t-shirts m.v.

Se deres udvalg her, og kontakt næstformand Susanne Hierath på susannehierath@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

 

energi fyn

Køb el hos Energi Fyn og støt din lokale idrætforening. I DHG har vi indgået en aftale med Energi Fyn, der betyder, at du støtter klubben direkte, når du er kunde hos Energi Fyn.

 


nyttige links

SPORTSFORENINGER I LOKALOMRÅDET

DHG har et godt samarbejde med nogle af de øvrige sportsforeninger i lokalområdet. Herunder kan du læse mere om  håndbold, badminton og volley.

DHG Håndbold
Dalum Hjallese Badmintonklub
DHV Odense (volley)

GYM DANMARK

GymDanmark er et specialforbund under organisationen Danmarks Idrætsforbund (DIF), der arbejder med udvikling af gymnastikken og udbyder en række aktiviteter og medlemstilbud for dem, der dyrker gymnastik for sjov eller på eliteplan. 

Læs mere på gymdanmark.dk, og find inspiration til din træning, spændende kurser og events inden for alle discipliner af gymnastikkens verden.

DGI

DGI arbejder for at styrke motion og breddeidræt i Danmark og udvikler i fællesskab med lokale foreninger koncepter og aktiviteter til glæde for de mange medlemmer i foreningslivet. 

Læs mere på dgi.dk og få inspiration til mere motion i hverdagen, gode tip til sæsonstart eller information om arrangementer og stævner.

 

DHGs klubhus

DHGs klubhus
Solbakken 23
5260 Odense S
Kontaktperson Christel Christensen
Tlf. 21 64 75 78